avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate Robert2014

Activitate Robert2014

Răspuns la discuția CCC pentru 2 copii
Am fost astazi la Agentia de plati si inspectie spciala din oras. Sotia nu mai merge la servici 2 ani. Ea vrea sa intre in ccc. Mi s.a spus ca timp de 4 luni cat este ea in maternitate mi se acorda supliment de 600 pt bb2. Se poate sau nu se poate acorda? Va intreb deoarece nu vreau sa am surpriza ca o data ce depun aceasta cerere sa o oblig pe sotie sa mearga la munca dupa cele 126 zile. Apoi se va face rocada. Ea intra cu bb1 in ccc si i se va da supliment pt bb2. Vreau sa va mai intreb cand bb1 face 2 ani cum se va calcula indemnizatia pt bb2? Va multumesc!
Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie! Sotul este in ccc copil cu bb1. Acum am nascut din nou. Bb1 are 1 an si 2 luni. Eu vreau sa intru in cresterea copilului cu bb2 pana la doi ani.Si vreau sa mi se calculeze veniturile obtinute anterior nasterii bb2 iar pt bb1 vreau suplimentul de 600. Se poate?
2. cat timp eu sunt in concediu de maternitate sotul poate beneficia ide supliment de 600 ron?apoi sa intru eu in ccc cu ambii?
3. Daca eu intru in ccc cu bb2 iar sotul merge la munca i se da lui stimulent de 500 ron?
4.este adevarat ca daca eu intru cu bb1 in ccc pana face 2 ani ,cu bb2 voi avea tot 600 pana face 2ani chiar daca veniturile anterior nasterii copilului au fost mai mari.mi s a spus ca indwmnizatia nu mi se mai recalculeaza. am pornit cu 600 asa voi avea pana face bb2 2ani. Va multumesc!