avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai1888

Activitate Mihai1888

Multumesc, m am uitat pe site si am vorbit cu administratorul , produsul nu contine nici o substanta interzisa in romania, ce ar trebuii sa fac mai departe ? astept pareri , plus ca au inchis site tot imediat dupa ...:(

Etnobotanicele sunt incadrate in categoria droguri de mare risc?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Nu au nici o proba impotriva mea, nu am comercializat ci doar am achizitionat produsul pentru consum, am fost ridicat deoarece imediat ce am luat coletul de la curier parcasem masina prost,dupa m-au intrebat ce am in colet si m-au dus la sectie, nu a fost nimic organizat de politie, ci doar un control.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Nu stiu exact in ce categorie se incadreaza substanta, am comandat-o la liber de pe internet, va multumesc mult pentru ajutor, daca ati mai putea sa imi mai dati un sfat il accept cu placere
Cu toate rusinea , recunosc ca consum etnobotanice de ceva timp si cumparam de la orice vanzator , la un moment dat m am saturat sa tot dau 20 -30 de lei pe un plic foarte mic, asa ca m am gandit sa mi comanda eu pe internet , am intrebat 2 3 prieteni , m am dat bine pe langa un dealer si i am cerut un site , totul bine, mi am comandat 100g si cand am ridicat coletul am fost legitimat de politie. mi au luat produsele , m au inregristrat in baza lor de data si mi au dat drumul spunandu mi ca o sa trimita produsele de la analiza si va urma sa fiu contactat telefonic de cei de la Criminalistica . Aceasta intamplare m a facut sa nu mi mai trebuiasca etnobotanice in toata viata mea. Intrebarea e ce urmeaza ?Cum sa procedez ? Voi fi arestat ? Va multumesc pentru atentie si astept sfaturi in cazul in care sunteti dispusi .
Mi se va intocmi dosar penal ?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament!