avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate Georgi1907

Activitate Georgi1907

Buna ziua,

Am si eu urmatoarea problema. Acum trei ani am cumparat un apartament. Fostii proprietari nu si-au schimbat nici acum adresa de domiciliu de la mine, eu inca primesc scrisori cu amenzile lor de circulatie, impozitele pe care le au de plata etc. As vrea sa stiu daca exista un termen pana la care fostii proprietari aveau obligativitatea sa isi schimbe domiciliul avand in vedere ca eu nu i-am luat in spatiu si cum i-as putea determina sa faca acest lucru. Am inteles ca atunci cand eu voi avea nevoie de ceva de la primarie nu voi obtine pana cand persoanele care figureaza la adresa mea de domiciliu nu isi achita toate datoriile catre stat si eu stiu clar ca ei au datorii. Sa vorbesc cu ei si sa incerc sa ii conving cu vorba buna nu este o solutie pentru ca fosta proprietara mi-a spus de la inceput ca ea vrea sa ramana cu buletinul pe adresa mea deoarece e pensionata pe caz de boala si vrea sa ramana la aceeasi comisie de examinare. Eu nu am luat-o in spatiu, dar ea si-a pastrat buletinul pe adresa mea oricum.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!