avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate humberto

Activitate humberto

buna ziua...eu am o problema destul de delicata,am lucrat la o firma pe un autocamion timp de 2 luni de zile.in germania am avut un accident din care a rezultat ca vinovatul sunt eu.camionul nu avea asigurare,(patronul mi-a spus inainte sa plec in cursa ca masina are asigurare,si in caz de accident mi-o va trimite prin e-mail).in germania doar mi s-au cerut actele ,accidentul fiind fara victime,si am platit 30 de euro amenda.la 2 luni de zile am primit de la procuratura din germania am primit un document prin care ma informeaza ca exista un proces in acest caz impotriva mea.am mers apoi la BAAR si am dat o declaratie.apoi cam in fiecare luna au inceput sa imi trimita instiintari prin care eu trebuie sa platesc toate pagubele accidentului.a trecut un an de atunci.de 5 luni de zile o firma de recuperatori den romania imi trimit instiintari de plata....ultima suma fiiind 20000de euro:(.........acum deja imi spun k o sa recurga la executare silita,iar mai nou m-a vizitat un agent al acestei firme mi-au fotografiat pana si locuinta.eu nu dispun de atatia bani,si nu ma consider vinovat ca angajatorul meu nu avea asigurare valabila pt autocamion.....pe langa asta nu stiu daca contractul meu de munca este valabil.....data contractului este cu 2 zile inainte de producerea accidentului,deci nu cred ca este inregistrat la ITM.sunt disperat si mi-e frica sa nu imi pierd locuinta...ce trebuie sa fac?daca poate cineva sa imi dea ceva imformatii....multumesc