avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate anomyss1987

Activitate anomyss1987

Răspuns la discuția Decizie pensie
Si care ar fi metoda de recuperare?
Discuție Decizie pensie
buna ziua. intrebarea mea este urmatoarea: o cunostinta a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta. ii apare pe decizie o pensie de asigurari sociale de 531 Ron. Tot pe decizie figureaza ca plata drepturilor se face incepand cu data de 02.09.2013, timp in care ea nu a primit nici un banut pana in prezent cand, cand ii veni decizia cu punctul de pensie de 762,10 RON.
jos pe decizie apare Motivare: TRECEREA LA PENSIE LIMITA DE VARSTA CU DATA DE 02.09.2013 CU VALORIFICAREA PERIOADEI 01.04.2010.09.2013.
TOTUSI NU INTELEG DACA E CORECT.
Se pot recupera banutii pe care ea nu i-a primit in ultimul an? si care ar fi metoda?
multumesc anticipat
i-am transmit tot ce am aflat de la dumneavoastra si mi s-a zis ca eu nu stiu ce e cu mine ca fata e trecuta deja pe numele iubitului( nu stiu cum dar asa mi-a zis)
am vrut sa o ajut dar daca ea vrea sa se afunde in probleme nu are decat. cat pt copil nu cred ca v-a lua ceva bani de acolo caci nu lucra cu acte niciunul din ei
multumesc pt ajutor
eu vreau sa o trag la mal dar daca ea doreste sa se inece ce pot sa ii fac?
dar nu exista posibilitatea de a fi trecut pe numele actualului iubit. el vrea sa isi recunoasta copilul.
multumesc
buna ziua. am o mare rugaminte sa ma ajutati.
cumnata mea a nascut ieri in germania.
ea este castorita in romania dar copilul nu este al sotului cu care nu mai are nici o legatura.
cum poate proceda sa treaca copilul pe numele actualului iubit?
precizez ca nu are la ea decat buletinul cu numele sotului fara certificat de casatorie
multumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara fara divort
multumesc din suflet pt raspunsuri.
acum sunt curioasa cat va dura de la formularea cererii si pana la punerea in aplicare si va incepe si el sa plateasca pt fiul lui. precizez ca e singurul lui copil
buna ziua.
as fi interesata de modalitatea in care pot obtine pensie alimentara de la sotul meu.
avem un baiat de 7 ani, locuim in judete diferite si nu se intereseaza deloc financiar de cresterea si educarea lui.
precizez ca lucreaza in jandarmerie si are un salariu de 1700 lei plus bani de chirie.
ce drepturi as avea si cum pot obtine macar o suma cat de mica pt baiat , acesta fiind inscris si la o scoala cu program prelungit unde se plateste .
multumesc