felicitari celor de la procurori pentru felul in are reusiti sa comunicati si sa intelegeti necesitatea celor care au familii de a cunoaste din timp optiunile pe care le au , pentru a se putea organiza intr-un fel sau altul. Din pacate , incercarea alyxyryei facuta in acest sens la judecatori a fost lipsita de succes.
sapteneveste.In sfarsit sunt si eu la curent cu ceva...nu de alta dar de obicei aflu ultima ce se intampla in jurul meu.Intamplator, tocmai am aflat ca Oprescu este la INM anul I .Asta inseamna ca si-a facut analizele medicale in luna septembire -octombrie anul acesta.
:(( Astept ca bibith sa se hotarasca.Sper sa ia decizia cea mai buna pt el si daca se poate si pentru mine, asta ar fi minunat. Mi-ar placea enorm sa raman acasa , la Tg. Mures. Daca nu .....Bistrita.
lore_lore. Fiind din Tg. Mures vreau Tg. Muresul ca prima optiune bineinteles sau Bistrita.Cat am invatat? Acum ca am trecut cu bine de acest hop, pot spune ca nu mi s-a parut un efort exagerat. Am luat-o din timp , sistematic si cu multa incredere in mine , fara sa ma las descurajata de tot felul de zvonuri care se vehiculau aiurea. Am stiut tot timpul ca trebuie sa invat.Mi-am dozat bine eforturile si nu m-am abatut de la materia programata niciodata. D-zeu m-a ajutat, mi-a dat sanatate si putere de concentrare si nu a lasat sa intervina nimic rau, care sa ma abata de la ceea ce mi-am propus si Îi multumesc pt asta.In rest.....familia care m-a sustinut enorm. De invatat am incercat sa invat tot, absolut tot , fara "discriminare".
7.80, pozitia 7 judecatori...inca plutesc...felicitari tuturor celor care l-au luat , iar celorlati le doresc multa putere de munca si sa creada in sansa lor.
Eu nici nu-mi pot imagina cum de le trece unora prin cap sa fraudeze un asemnea examen...si cred ca din cauza asta nu vad care ar fi mijloacele "adecvate" unui asemenea scop. In locul lor m-as uita mai departe decat acest examen si m-as intreba " bine , bine dar acum cum fac sa rezolv acest dosar, sa dau o solutie corecta, sa-mi fac bine treaba la locul de munca ? " Mai devreme sau mai tarziu incompetenta si lipsa de pregatire tot ies la iveala.Si atunci ce te faci?
hmmmm....multumesc nimarius.Luand cel mai mic procent , adica 7,98% si tot da 100 note peste 7 /total locuri iar locuri sunt numai 40.Dar nu se stie niciodata deoarece bineinteles exista multe alte variabile in aceasta ecuatie.Iti multumesc inca o data pentru raspuns.