avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate isabell

Activitate isabell

Răspuns la discuția Nu am drept la casa parinteasca ?
Va multumesc doamna Mimi. Cer scuze . probabil ca sunt sceptic din cauza atator masinatiuni si lovituri primite . E jenant ca primeaza falsitatea si minciuna , mai ales intre cei cu acelasi sange . Va doresc o seara buna !
Multumesc foarte mult domnule avocat .
Multumesc doamna Mimi . Din cand in cand , mi-am vizitat parintii ba chiar foarte des dar mereu am fost respins . De vorbit la telefon cu tatal meu nu s-a mai putut pt ca fratele i-a schimbat cartela si el nici nu stia . Pe tata l-a luat fara sa spuna nimic , ba mai mult au fost instrainate si animalele pe care le-a crescut . Mama era mereu chemata la ei , nu mi-a spus niciodata ca ar fi bolnava si a murit pana la urma intr-un spital fara lumanare . M-am oferit sa am eu grija de tata dar din acel moment fratele nu a mai raspuns la telefon , doar nu l-am mai gasit pe tatal meu in spital . Povestea e lunga dar va multumesc pt raspuns nu si pt piatra cu care aruncati. Se poate un raspuns de la un profesionist , va rog ? Va multumesc din nou !
Buna ziua
Va expun o problema delicata.
Fac parte dintr-o familie cu doi copii . Fratele meu , din varii motive , a incercat pe tot parcursul vietii sa ma indeparteze de parinti si de proprietatile acestora .Mama a murit acum doi ani de zile si , de data aceasta , fara motivatii nici macar nu m-a anuntat despre deces si inmormantare . Mama mergea periodic la fratele meu si mereu venea cu influente negative si cu fel de fel de minciuni cum ar fi ca ,, vreau sa-mi duc parintii la azil ,, . Pe tot parcursul acestor ani , fratele a carat pur si simplu tot felul de bunuri si '' bunatati '' de la casa parintilor mei . In concedii , daca venea cu familia si mergeam si eu , era tot timpul cearta si mereu mi se spunea : '' ce caut acolo ?". Parintii mei au mai avut o casa pe care au vandut-o si din care nu am primit nici macar 5 banuti ( nici nu am cerut ).Problema ar fi ca tatal meu care s-a imbolnavit de curand ( accident cerebral - minor ) a fost luat de frate si dus acasa la el . Mai nou fratele a spus la vecinii tatalui meu ca o sa vanda casa , casa in care eu nu pot sa merg pt ca nu vrea fratele .Nu s-a facut succesiune dupa mama noastra si nici macar o copie a certificatului de deces nu am primit . Nu am dreptul sa merg in casa parintilor mei ?Se poate vinde fara acordul meu in cazul decesului tatalui nostru ?E posibil ca in cazul in care parintii sa-i fi dat fratelui casa eu sa nu mai pot beneficia de nimic ? Fratele meu nu vrea sa vorbeasca cu mine si a avut mari discutii in privinta mostenirii sotiei lui , in sensul ca cumnata lui nu trebuie sa primeasca nimic pt ca nu are studiile pe care le are sotia lui. O sa radeti dar toata viata lui a construit fel de fel de scenarii si ,,studii,,, atat pt el cat si pt sotia lui si a reusit sa rupa legatura dintre mine si parinti .Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si mai ales de ce sa nu pot merge la casa parintilor ? Va multumesc anticipat !