Multumesc pentru raspunsuri. Mentionez ca am sunat la ANAF pentru a intreba daca trebuie sa depun si declaratia 600 cum spunea dl George-Neagu. Cei de acolo mi-a de la sector 6 mi-au spus ca nu trebuie.
Acum am obs si raspunsul d-lui Iulian Manea. Dar nu am inteles de ce ar treb sa platesc penalizari + amenda daca eu nu stiu ce suma voi face. Ar treb sa fie ca la lumina.. ca un fel de recalculare..dar nu sa platesc amenda+penalitati.
Am infiintat un PFA care se ocupa cu produse handmade. As dori sa cunosc cateva detalii cum ar fi:
- exista un termen limita pentru a-mi achizitiona casa de marcat? (mentionez ca inca nu am inceput activitatea deoarece am inteles ca pot sa o incep abia dupa ce imi vine decizia )
- sunt obligata sa contribui la asigurari sociale (pensie) daca eu nu sunt angajata nicaieri si deci nu am contract de munca?
- fiindca am infiintat de curand PFA ce ar treb sa mai fac (mi-e frica sa nu platesc vreo amenda ca nu am luat casa de marcat sau mai stiu eu ce naiba pot sa zica astia, ca nu am facut la timp) ?
Multumesc.