avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinMadalin

Activitate MadalinMadalin

Am si eu o nelamurire. Intr-o seara am mers la mine in apartament cu inca 3 persoane. am facut putina galagie recunosc. In minutele urmatoare a venit politia. Totul sa intamplat in 30 de minute. Am deschis am vorbit frumos si civilizat mi-am cerut scuze pentru cele petrecute. Mi-a cerut buletinul si mi-a luat datele, m-a intrebat cati suntem si am zis ca 4, eu chiar daca nu am vorbit urat si mi-am cerut scuze politistul nu a fost la fel de amabil si a vorbit ba chiar urat. Si mi-a zis ca o sa-mi trimita o amenda acasa de 1000 lei. In acel apartament nu am mai facut galagie sau panarama de mai bine de 1 an. si nu am avut nici o sesizare la politie nici inainte. A fost prima oara.
Poate sa-mi de-a amenda fara sa primesc avertisment? ( in seara aceea in apartamentul respectiv mai mult de 2 ore nu am stat) iar dupa ce a plecat politia nu sa mai facut galagie deloc.
Deci e posibil sa primesc o amenda acasa (tin sa mentionez ca nu mi-a dat nimic de semnat sau nu a facut nici un act. decat ca a scris intr-un carnetel datele mele)?
Si m-ai zic ca eram 5 politisti.