raspunsul de la comisia superioara l-au primit cei de la judet ,dupa care acestia foarte dezinteresati ,au "catadicsit" sa ma anunte dupa aproape 2 luni de rezultat.Se pare ca nu ai citit atent ,m-am referit la valabilitatea certificatului care este din martie 2014 pana martie 2015,deci si plata bugetului complementar si a indemnizatiei de handicap trebuie platita conform valabilitatii acestui certificat,depunerea actelor se face in baza certificatului care mi-a parvenit dupa 4 luni de la aprobare,, este vina mamei ca birocratia inca persista in tergiversarea evenimentelor,a faptelor incurcand viata celor care au nevoie intradevar de ajutor?
....mama a suferit un AVC si a ramas cu hemiplegie(paralizie0 stg.in ianuarie 2014 am intocmit un dosar pentru handicapul suferit si de abia in luna martie s-a respins dosarul pe motivul ca nu se incadreaza in criteriile modicopsihosociale,am facut contestatie la bucuresti in data de 31 martie.acestia admite contestatia in 14 aprilie si da o decizie in data de 2 iunie spre aprobareacertificatului de handicap,facand referire si la valabilitatea de 1 an =martie 2014 -martie 2015..am fost anunati de abia in data de 27 iulie de toate cele de mai sus,fapt pentru care sau depus acte necesare pensiei de handicap si a de insotitor.dar incepand din 1 august.intrebarea mea este cine suporta si plateste plata bugetului complementar si a indemnizatiei de handicap conform valabilitatii certificatului de handicap?si anume este vorba de cele 4 luni respectiv aprilie,mai,iunie,iulie.va rog respectuos cui sa ma adresez scris ca nerespectand valabilitatea acelui certificat ,mama mea este acum grevata de acest drept atat banesc cat si duratei de timp.mai exact mama mea cere plata celor 4 luni sau prelungirea cu 4 luni a acelui certificat,considerand ca tergiversarea,comoditatea,lipsa de interes,sau pur si simplu statul si mutarea actelor de pe un birou spre altul,a pus la grea incercare cererea mamei spre a fi ajutata.....multumesc si astept raspuns