avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Activitate lia_vasiliu

Activitate lia_vasiliu

Nu pot pune copilul in postura de a alege!pentru ca are doar 4 ani si nu e cazul!oricum daca vrea sa l atraga il atrage prin alte metode, cu alte cuvinte v a incerca sa l cumpere!Multumesc
Multumesc!si daca eu nu accept decat sa l vada in prezenta mea, poate instanta sa ma oblige sa il dau lui? el spune ca nu are cum sa plateasca pensie alimentara pentru ca lucreaza in strainatate, nu are contract in Romania!
buna ziua!va multumesc mult pentru acest site deoarece am vazut aici raspunsul la multe intrebari care ma macinau!Acum am o problema f grava si nu stiu cum sa procedez, poate ma poate sfatui cineva!Am un copil de 4 ani, pe care atunci cand l am facut, acel barbat era casatorit, dar care la momentul acela ,,cica,, nu mai avea nicio treaba cu sotia lui, doar acte!a fost totul o minciuna, ptr ca acest om a mers intr o viata dubla, pana am prins eu adevarul!Cum pot face ca sa obtin custodia totala a copilului, avand in vedere ca este casatorit, si avand in vedere ca am multe probe in care m a lasat in casa singura cu copilul zile intregi, saptamani pot zice! pot invoca faptul ca este casatorit si are familie???copii nu are, ptr ca ea nu a vrut!eu copilul nu l pot lasa in preajma lui, plus ca e navigator si in 4 ani de zile, 2 a fost plecat, plus escapadele lui cu alte femei!Vreau sa rup orice legatura, si sa ne lase in pace!