avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate csabici2

Activitate csabici2

Răspuns la discuția Autoaparare sau omor
treaba e ca avocatul spune ca trebuie martori dar martorii se tem si nu prea pot sa duc eu la procuror cu forta darde ce nu o lasa avocata procurorul sa se uita la declaratile acuzatilor??? e o lege anume care interzice?
Răspuns la discuția Autoaparare sau omor
cum se poate ca declatile criminalilor sunt luate ca adevarate de autoritati si oamenii legii si nu celor care in viata lor nu au avut de a face cu legea?
Răspuns la discuția Autoaparare sau omor
avem dar zice ca cazul este la procuratura si nu poate face demersuri dar procuraturade ce nu o face?si unul dinre ei are antecedente pt omor nu de mult a fost eliberat
buna seara! daca ma puteti ajuta sunt disperat tatal meu a fost omorat de doi indivizi dintre care numai unul a apliacat lovitura mortala precedentele cazului : furt de lemne indivizii ameninta cu moartea de fata era unchiul a sunat la 112 agentul a constat furtul si a lasat acolo la capatul satului tatal si unchiul a asteptat daca se intorc indivizzi dupa lemne dar ajunsi acolo au fost atacati cu toporul si cu tapina aici am sosit si eu! au vrut sa ma omoare mai intai pe mine apoi au lovit pe unchiul meu care a cazut avand plagi apoi sau repezit pe tatal meu cauzand lovitura mortala tcc craniocerebral a murit pe loc! ne ingreuneaza faptul ca n-am fost nici eu nici tata cu mana goala ci am a vut topor daca n-aveam n-as fii pe site!!faptasi au fost arestati 12 ore dupa care 35 zile sub control judiciar va rog sa ma lamuriti ca nu mai pot de durere si de gandul dea stii liberi pe faptasi!
multumiri pt lamuriri! mi s-a parut putin cam mult amenda! si am fost si enervat si mi se pare ca degeaba!


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
dar n-am gasit la art.101./1 pe 18 nicaieri in legislatia rutire de cand e pus? pana la 17 este
buna seara! azi am fost amendat ca am condus pe drumurile publice fara permis de conducere la 6 puncte amenda 540 lei comform art 101/1/18 dar nu o gasesc nicaieri alineamentul18 la art 101 va rog sa-mi elucidati daca este corect procedura pe care s-a luat si daca nu ce pot sa fac? am gasit ca se incadreaza la art 108/1/9 si pe celelalt nu o gasesc!