Cu CPC am inceput si eu, alternand cu penalul.
Modificari cred ca vor fi anul acesta la CPP, este si cazul sa fie. La penal nu stiu ce sa zic.
Proiectul din link nu cred ca va avea vreo finalitate. Pare conceput pentru interesele private ale unei categorii de functionari.
Eu o sa incerc la toate concursurile: SNG, INM, Barou si ce o mai fi.
Intrebarea mea e: daca promovez la SNG mai e posibil ca in cazul in care promovez si concursul INM sa ma retrag de la SNG? Caci am impresia ca la data la care incepe concursul INM sunt deja in toi cursurile la SNG.
Loc de mai rau e mereu :)
E foarte probabil sa mai extinda tematica. Vom afla sigur in timp util daca se va face vreo modificare. Deocamdata invatam dupa tematica din 2015 si om vedea ce-o mai fi.
Citez de pe site-ul d-lui Danilet: "În concret, în prima lună auditorii de justiţie primesc un venit net de aproximativ 1.200 lei, iar în ultima lună din cel de al doilea an aproximativ 1.400 lei.".
Alida, ms pt raspuns.
Eduuard, desi nu am ajuns sa sustin testul de logica, mi-am aruncat privirea pe ghid si e destul de OK. Testul este pe modelul testelor LSAT de la americani. Cauta pe site-ul lor si vei afla cam tot ce tb sa stii. Tot pt pregatire, recomand si citirea unui manual de logica de liceu.
PS: Are cineva cartea de Reale scrisa de V. Stoica? Cum e fata de Birsan si Boroi?
Lucreaza careva?
Daca da, cum va descurcati cu timpul? Mai puteti invata ceva dupa 8+ ore de munca?
Intreb fiindca am auzit ca la interviu cei din comisie sunt mereu interesati de acest aspect. Poate fi o bila neagra faptul ca un candidat nu lucreaza?
Eu m-am apucat deja de Procedura Civila si o sa urmeze Procedura Penala. Asta fiindca am gresit la exam cel mai mult la proceduri, desi cel putin la Proc Pen ma asteptam sa fac bine.
Referitor la motivari, unele mi se par hilare, dar nu mai avem ce sa facem acum. Sper sa nu devina un precedent :(