Buna ziua! Suntem impreuna de 13 ani,la inceput fericiti. Din aceasta relatie au rezultat 3 fetite adorabile-11 ani si 6 luni (clasa a5a) ,9ani si 9 luni ( clasa a4 a)si 8 ani (clasa a2a).pe langa activitatile scolare,ele mai urmeaza cursuri de pian,dans,voley de performanta si sah, la care le conduc numai eu.nu suntem casatoriti,nu avem o casa-stam cu chirie la un camin al primariei-,singurul lucru realizat impreuna este o masina noua cumparata in sistem leasing.(achitata integral)-pe numele lui din banii dupa indemnizatia de crestere a fetelor-se poate demonstra dupa extrasul de cont bancar au fost virati banii direct in contul firmei de leasing. Cand ne-am cunoscut eu eram vanzatoare,dupa fiind casnica,ocupandu-ma exclusiv de casa,copii si educatia lor-in special pentru ca primul copil s-a nascut cu o malformatie grava,gura de lup-4 operatii,gradul doi de handicap si hipoacuzie. El in toti acesti ani a prestat o activitate independenta nedeclarata cu care reintregea veniturile variabile ale familiei. De cativa ani a inceput sa bea .putin la inceput, apoi betii cu certuri ,cu trezitul noaptea din somn si a culminat cu lovituri,apoi batai si apoi cu lovirea fetelor ptr ca imi i-au apararea.toate acestea in fata fetelor
-locuim intr-o camera de camin. Joi seara a baut palinca s-a imbatat si a adormit.vineri dimineata a baut de la 06 la ora08. La 08.15 fugeam toate patru pe scari ca sa nu ia si fetele bataie.la 12 a plecat si am putut sa revenim in camera.s-a intors la 02.00 noaptea beat,dar nu i-am dat drumul la usa .a dormit in masina.a zis ca daca ma prinde imi taie gatul ,chiar daca face puscarie.stau de atunci inchisa in casa,nu am iesit nici eu nici fetele.el sta in fata blocului in masina.de luni incepe scoala si nu stiu cum o sa-mi pot duce fetele in siguranta la scoala.cum pot obtine un ordin de restrictie ,daca eu nu pot iesi din casa? Cum pot anunta protectia copilului? De putin timp el a inceput sa le puna mana in zonele intime si spune ca el nu le mangaie ca un barbat ci doar le alinta ca un tata si ca noi suntem nebune. A doua zi nu isi mai aminteste nimic si spun ca el nu a facut asa ceva si ca noi toate mintim ca sa i-l pacalim.va rog frumos sa imi raspunda cineva urgent cum sa procedez sa imi pot duce copii in siguranta la scoala,sa nu le expun in fata unor intamplari urate si sa le afecteze cu ceva.el nu suporta sa le vada ca ma iubesc si ca imi iau apararea
[ nu mai scrieti cu majuscule !]