avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate isturchian

Activitate isturchian

Doresc intabularea constructiei realizate, pe cheltuiala proprie, nu si a terenului, cel din urma ramanad in domeniu public. Este posibil ?
Persoana fizica autorizata, activitate principala fiind comert cu flori, care detin spatiul comercial cu contractul de inchiriere pe domeniu public de 17 ani, doresc de comun acord cu ADPP sa realizez o constructie noua, intru-cat aceasta fiind veche, numai corespunde arhitectural, zonei, iar Primaria Municipiului, in urma unui plan urbanistic de reorganizare, doreste sa imi permita aceasta modernizare. Astfel s-a conceput un proiect de reorganizare, numindu-se "reconfigurare florarii si chiosc ziare" (suntem mai multe spatii cu contracte diferite), proiect realizat de catre mine, avizat in Comisia de Urbanism, la care a fost nevoita obtinerea avizelor necesare, intrucat mi-am modificat amplasamentul la locatia noua, pozitie la care a fost nevoie de o deviere de traseu pentru un cablu electric. Am obtinut autorizatia necesara pentru aceasta deviere, pentru a putea realiza constructia propriu-zisa. Intentionez sa depun cerere pentru obtinerea autorizatiei de constructie, intrucat am toate avizele necesare, conform certificatului de urbanism si doresc sa aflu ca dupa ce obtin autorizatia de constructie, pot face cadastru si intabulare pe constructia mai sus mentionata, avand la baza o autorizatie ce mi se va emite cu caracter provizoriu, obtinuta pe baza legii 50/1991.