Fata are pasaport romanesc valabil facut tot in romania,probele sunt in romania(Bona,martori)in ceea ce priveste veniturile mele am tot la mine certificat de nastere al fetei,,,mamei,, i-am facut eu buletin pe timisoara pe adresa casei mele.,Am uitat sa precizez ca eu mai am o fata dintr-o alta relatie care are 19 ani si pe care nu am abandonat-o niciodata,poate fii citata ca martor,care ma iubeste si o iubesc la fel de mult ca pe fiica mea cea mica si cu fosta sotie vorbesc si acuma ,deoarece am ramas intr-o relatie de prietenie chiar daca nu mai suntem impreuna.Aici nu am decat bona care a fost care poate fi citata ca martor deoarece si pe ea a trebuit sa o trimit acasa din cauza ei.
Daca pentru D-vs e greu ,ganditi-va doar ce este pentru mine.Nu imi este deloc greu cu fata e o fetita deosebit de cuminte,cu pofta de viata de joaca....si sa o las aici cu ea mi se rupe inima in doua.sta aici la mine in brate si ma intreaba ce faci tata?.........m-ai aveti cuvinte?
Imi cer scuze ca deschid un nou topicMa numesc Marin,si lucrez in afara tarii..am o fetita de 2 ani si 7 luni,la care MAMA e cuvant scump chiar inexistent aproape.Mi-as dori sa iau fata sub tutela si sa o scot pe ,,mama,,fetei din drepturi.,,Mama,,fetei este mai mult plecata decat acasa,ramanand eu sa fac treburile casnice si cand vine acasa de la servici bea 2-3 pahare de vin si se culca .Nu vine sa intrebe de fata,sa vada daca a mancat,sa faca de mancare la fata daca e bine ,asta cand vine acasa.Am avut o bona care a avut grija de fata si care mi-a dezvaluit lucruri incredibile pe care le-a facut dansa in lipsa mea.A bagat fata cu fatza in fecalele ei (ca fetita a facut pe ea),Daca face pipi pe ea urla la ea ca din gura de sarpe,fata deja are o frica incredibila de ea,cuvinte obscene adresate fetei,cuvinte ca proasta, tampita handicapata,cretina erau la ordinea zilei,uneori chiar bataie,toate acestea poate sa imi confirme bona care de cele mai multe ori lua fata din fatza ei pentru a nu mai plange sau a opri sa mai planga fetita.Bona a trebuit sa trimit acasa ca nu o mai suporta.Eu fac si pe mama si pe tata cu fata si imi face o deosebita placere sa stau alaturi de ea.E lumina ochilor mei.As dori sa vin acasa cu fata si sa deschid un proces pentru tutela fetei dar nu doresc sa incalc legea venind in tzara cu fata,fara accordul ei,mentionez ca fata are Numele meu si nu suntem casatoriti legal,inca o data nu vrea sa incalc legea dar ......mi-e si frica sa las fata cu aceasta persoana(,,mama,,),care nici nu pot sa imi imaginez ce va face cu fata pana ma voi intorce inapoi,sau daca va fi acasa sa o pot lasa.