M-a amenintat ca ma scoate cu copilul in strada deoarece in urma partajului cu fosta nevasta mie mi-a revenit doar 1/3 din locuinta si mi-a spus ca in contul datoriei sa las partea din casa
Va multumesc pentru raspuns. in acest moment doar unul din copii mai este minor.
Executorul ma poate da afara din casa daca am in intretinere un copil minor si nu am nici un venit?
Buna seara
In anul 2007 am divortat nevasta mi-a fugit cu un verisor in urma divortului instanta a dat copii nevestei am fost obligat la plata pensiei de intretinere. Am platit-o o perioada iar cind fosta nevasta a aflat ca m-am angajat a solicitat marirea pensiei de intretinere in anul 2008. in acelasi an m-am recasatorit intre timp nevasta mi-a murit am ramas cu un copil minor. fosta nevasta a obtinut majorarea pensiei de intretinere in 2008 tot atunci mi-am pierdut si locul de munca si nu am mai putut plati.
In acest an a facut cerere de executare silita pentru o suma astronomica de 8500 lei pe care nu o pot plati. executorul m-a anuntat prin incheiere si nu am avut bani sa merg la avocat sa fac contestatie la executare. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat ce mai pot face? Executorul ma ameninta ca ma scoate cu copilul in strada am numai 1/3 din casa restul apartine fostei neveste. mai pot sa ma adresez undeva? va multumesc anticipat