avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate RaduC89

Activitate RaduC89

Răspuns la discuția Admitere barou 2014
Eu tot b dar de ce pt ca se poate cere ulerior daca sunt intrunite una din exceptiile in care poti cere o proba in afara de cele indicate in cerere?
Voi ce ati raspuns la grila cu neindicarea in cererea de chemare in judecata a numelui si a adresei martorilor
Mea cupla a si c
M-am lamurit in 2012 erau corecte a si c acum is corecte b si c, ceea ce vreau sa subliniez e ca grila nu respecta regulamentul de examen
TonyP a scris:

pai da. Corect. Poate fii orice persoana in varianta tip.si Fct public in agravanta. Deci intrebarea este corecta la fel si variantele de raspuns, la fel si cele pe care le valideaza ei ca fiind corecte.

Dar cum ramane cu una sau doua variante de raspuns?
TonyP la falsul material in varianta tip subiectul activ poate fi orice persoana prin urmare nu este necesar ca sub activ sa aiba calitatea de functionar
Este o grila cu o grozavie si mai mare, cu infr. de fals material in inscrisuri oficiale unde sunt 3 variante de raspuns corecte, pana la urma examenul asta e precum BAC-ul ca la loz in plic, daca nu il iei mai dai odata si daca se aliniaza toate astrele ai sanse sa intri.