gicu13 a scris:n
nmai întâi hotărâți-vă: aveți contract de vânzare cumpărare ori contract de întreținere?ndoi, ați făcut întăbularea în cartea funciară?n
nn
este vorba de contract de intretinere acesta este titlul actului .noi CA si C.A sotii in calitate de beneficiari ai contractului de intretinere asistati in baza legii 17/2000 de referent in cadrul serviciului de autoritate tutelara al sectorului 3 si GNicoletain calitate de debitor al obligatiei de intretinere a intervenit prezentul contract de ntretinere in urmatoarele conditii : Noi Ca si ca transmitem drei GNicoleta apartamentul nr x situat in Bucuresti .....nr cadastral provizoriu..fiind inscris in cartea funciara xxxx asa cum rezulta din extrasul e carte funciara pentru autentificare valabil pana la 17 .01.07 (intre timp eu a ridicat de la notariat pana in acea data autentificarea de la ancpi privind radierea intabulari dreptului de proprietate al bunicilor mei si admiterea intabularii dreptului de proprietate al meu asupra imobilului impreuna cu admiterea dreptului de uzufruct viager .
In contractul de intretinere mai este specificat dupa obligatiile mele ca si dobanditoare : Dobanditoarea , debitor al aobligatiei de intretinere , intra in stapinirea apartamentului de drept de azi, data semnarii si autentificariicontractului, iar de fapt la data la data decesului ambilor beneficiari ai dreptului de uzufruct viager.
Am omis sa trec toate datele de identificare ,adresele si altele neavand suficient loc deasemenea am considerat ca nu este relevant .
Va multumesc foarte mult tuturor pentru amabilitate raspunsuri si mai ales pentru promptitudine =D>