avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate DanBucu

Activitate DanBucu

Răspuns la discuția Acuzatie de tentativa de omor
Multumesc frumos pentru răspunsul Dvs. .
Dar din păcate nu am aceasta posibilitate direct,eu necunoscand limba greaca decât foarte putin,iar ajutor in sensul acesta nu am de la cine sa primesc.
Posibil sa sun la Ambasada României pentru a solicita ajutorul deoarece consider ca drepturile mele nu sunt respectate.
Totusi mai am o rugăminte.Ca sa am măcar un exemplu de conparatie,in Romania ce s-ar putea face in acesta situatie?
Va multumeac.
Cu respect,
Buna ziua,
Va rog frumos sa mă ajutati cu lămuriri.vis a vis de următoarea problema:
Muncesc in Grecia,cu acte in regula,începând din acest an.Una din îndatoririle mele este aceea de a păzi un complex format dintr-un restaurant,bar,piscina.
Am urmaoarea problema: .
Fapte: Datorita certurilor proprietarilor cu diverși localnici,am ajuns sa fiu amenintat cu pistolul la cap.In urma faptului ca nu am permis,in mod civilizat,accesul pe proprietatea privata pe care am datoria sa o păzesc,trei persoane au venit,m-au amenintat pe mine si pe proprietari cu moartea,pe ei i-au amenintat ca daca nu le dau bani ii omoara,iar mie mi-au pus pistolul la cap si mi-au zis ca data viitoare mă vor impusca.Dovezile apar si pe camera video a complexului.
Mentionez ca proprietarii au deschis proces cu mai multe rude,printre care si acuzatii,pentru defalcare de teren ce se afla.la malul maroi si pe care il doresc mai multi.

S-a facut plângere la politie,dosarul a ajuns.la procuror si...atat stiu deoarece,desi proprietara este romanca si căsătorită cu un localnic, nu mi se dau informatii si nici acces la dosar.
Întrebări:
1.Pot avea o copie a dosarului cu plângeri,taxe plătite,dovezi,etc?Mwntionez ca eu am semnat niciun act,nu am plătit nimic,dar.mi se.spune ca s-a plătit si pentru mine.Singurul act semnat e plângerea la politie..

2.Proprietarii sunt reprezentati de un avocat grec.Ei spun.ca ma reprezintă si pe mine dar nu am semnat niciun act de reprezentate.Este posibil sa mă reprezinte si sa îmi apere interesele fără a întocmi măcar un proces verbal de reprezentare?Fără acordul meu ,mă.poate reprezenta?Pentru ca mi se spune ca acuzatiile sunt la comun.si cazul se va judeca asemenea la comun.Cum ma asigur ca îmi va reprezenta interesele mele si nu doar ale proprietarilor cu care are relatii de prietenie?

3.Din discuțiile care sunt aici mă tot preseasza ca in cazul despagubitilor sa impartim banii primiti.Sunt obligat sa fac asa ceva?Este vreo cale legala prin care proprietarii sa obtina acest lucru fără acordul meu?

4.Proprietarii,pentru acuzatiile de:încălcare de proprietate,amenintare cu moartea si santaj,primesc despăgubiri?Pentru ca ei sustin ca primesc si le vor imparti cu mine.

5.Cum.ma.pot asigura ca îmi sunt respectate drepturile?Ambasada României poate face ceva in acest sens vis a vis de acest proces care va începe?

Mă scuzati daca am.fost neclar pe alocuri sau daca am vorbit prea mult de despăgubiri.dar nu mi se spune mai nimic despre situatie,iar ce mi se spune e intr-o zi alba,a doua zi maro,a treia zi roz....si tot asa.Exista vreun interes ascuns ca eu sa nu cunosc situatia reală?
Va rog frumos sa mă sfatuiti.pentru ca ,sincer,nu prea stiu ce sa fac.Sunt intr -o tara străină,fără ajutor sau sustinere si ma tem pentru mine si drepturile mele.
Va multumesc anticipat.
Cu respect,