avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate izabela74

Activitate izabela74

Răspuns la discuția Blocata in Italia
da,copilul are certificatul de nastere romanesc dar nu pot sa-l duc in tara doearece tatal nu vrea sa-mi dea firma.Am sa mai astept inca 4 anni pana devine magor.
va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Blocata in Italia
buletinul meu este scazut de 5 anni. Vreau sa merg in tara sa i-l innoiesc.Dar pentru asta trebuie sa inscriu certificatul de casatorie in Romania.Cum fac?Sotul meu nu vrea sa mearga in tara si nici la consulat.Am inteles ca se poate face si prin consulat.Pot sa cer foglio di via la consulat si sa ma duc in tara sa-mi fac buletinul fara sa declar ca sant casatorita?
Buna seara,problema mea este ca sotul meu (cetatean roman)nu vrea sa inregistreze certificatul de casatorie in romania ca sa-mi pot face buletinul care a scazut impreuna cu pasaportul.Santem casatoriti de 14 anni in italia.Eu sant de 16 anni in italia si din causa lui nu pot sa ma duc in tara,pentru ca nu vrea sa mearga nici macar la consulat cu mine.Pana si cartea de identitate italiana a lui e scazuta.Nu pot sa ma intorc in tara de tot pentru ca avem un baiat de 14 anni nascut in Italia.Cum pot sa-mi fac buletinul?