avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate bemilian

Activitate bemilian

multumesc pentru sfat
sunt obligat sa le duc decontul pentru suma de 700lei?
pe chitanta care am semnat scrie: "avans decont call center concurs"
cred ca acesta este motivul de decont al lor din contabilitate.
pot sa ma iau de ei intr-un fel?
a fost un concurs intern pe suma recuperata.
Locul 3 era o excursie, care a fost si castigat. inainte sa plec in concediu i-am intrebat daca ma trimit ei sau imi dau bani ca si premiu. Raspunsul celor de la HR a fost ca nu stiu conditiile de acoradare.la intoarcerea din concediu m-au chemat sa semnez o "dispozitie de plata" in cuantum de 700lei (echivalentul excursiei) si au zis sa le aduc o factura cand ma duc in excursie cu datele firmei ca am folosit bani in excursie. al 10 zile mi.am dat demisia si m-au sunat sa le aduc decontul pentru 700 de lei si in cazul in care nu am folosit bani sa-i duc inapoi in caz contrat trimit ei cu titlu executoriu la noul angajat sa-mi retraga bani. raspunsul meu catre ei a fost ca nu am cheltuit bani, este premiu meu de ce sa- returnez.
Buna,

in data de 10 august am castigat o excursie la locul de munca. in data de 15 august am plecat in concediu. pe data de 1 sept la locul de munca am fost chemat la HR sa semnez un decont excurise concurs de 700ron. cei de la firma nu mi-au dat posibilitate sa aleg excursia sau bani sa ma duc in vacanta.
Problema mea este ca in data de 17 sept mi-am dat demisia si acum cei de la firma ma haituiesc prin sms si telefonic sa le duc bani inapoi, daca nu le duc bani o sa trimita cu titlul executoresc la locul de munca sa mi se retraga aceasta suma. Au voie sa faca acest lucru? ma poate ajuta cineva in acest sens ? eu v