sunt obligat sa le duc decontul pentru suma de 700lei?
pe chitanta care am semnat scrie: "avans decont call center concurs"
cred ca acesta este motivul de decont al lor din contabilitate.
pot sa ma iau de ei intr-un fel?
a fost un concurs intern pe suma recuperata.
Locul 3 era o excursie, care a fost si castigat. inainte sa plec in concediu i-am intrebat daca ma trimit ei sau imi dau bani ca si premiu. Raspunsul celor de la HR a fost ca nu stiu conditiile de acoradare.la intoarcerea din concediu m-au chemat sa semnez o "dispozitie de plata" in cuantum de 700lei (echivalentul excursiei) si au zis sa le aduc o factura cand ma duc in excursie cu datele firmei ca am folosit bani in excursie. al 10 zile mi.am dat demisia si m-au sunat sa le aduc decontul pentru 700 de lei si in cazul in care nu am folosit bani sa-i duc inapoi in caz contrat trimit ei cu titlu executoriu la noul angajat sa-mi retraga bani. raspunsul meu catre ei a fost ca nu am cheltuit bani, este premiu meu de ce sa- returnez.
in data de 10 august am castigat o excursie la locul de munca. in data de 15 august am plecat in concediu. pe data de 1 sept la locul de munca am fost chemat la HR sa semnez un decont excurise concurs de 700ron. cei de la firma nu mi-au dat posibilitate sa aleg excursia sau bani sa ma duc in vacanta.
Problema mea este ca in data de 17 sept mi-am dat demisia si acum cei de la firma ma haituiesc prin sms si telefonic sa le duc bani inapoi, daca nu le duc bani o sa trimita cu titlul executoresc la locul de munca sa mi se retraga aceasta suma. Au voie sa faca acest lucru? ma poate ajuta cineva in acest sens ? eu v