Nofacenoname0 a scris:
tandre a scris:
Buna seara tuturor ! Sunt noua aici si am mai multe nelamuriri!
Anul acesta as vrea sa imi incerc si eu norocul la INM ! Mi se pare ceva foarte greu de atins, dar nu imposibil! Am terminat facultatea de drept de un an si in momentul de fata lucrez, am un program de lucru de la 8-16! Stiu ca nu o sa imi fie usor, dar nimic nu e usor !
In primul rand, saptamana asta vreau sa ma apuc de invatat si am primit o multime de recomandari de carti! As vrea sa stiu care sunt cele mai folosite de viitorii studenti la INM! Va rog, daca imi puteti recomanda niste titluri pentru fiecare materie, pt ca maine am de gand sa ma duc sa imi achizitionez materialele necesare!
Inca o intrebare : Pentru cei care au trecut prin experienta admiterii la INM, cat si pt cei care se pregatesc intens de ceva timp, credeti ca daca ma voi apuca de invatat din luna octombrie, respectiv in zilele ce urmeaza, pot avea o sansa sa cuprind intreaga materie si sa am sperante ca voi intra?
Va multumesc si astept raspunsurile voastre !
Civil - Boroi la p. generala si dr. reale, Dinca sau/si Motiu la contracte, Deak& R.Popescu la succesiuni, la obligatii eu ma bazez doar pe cod dar daca vrei neaparat poti folosi tratatul lui Pop, desi nu l-as recomanda. Pentru completari e foarte util si codul comentat Baias, dar nu recomand sa citesti doar din el deoarece unele articole sunt comentate superficial.
Procedura civila - codul comentat Boroi, cartea lui Boroi in curs de aparitie.
Penal - Udroiu + Codul comentat Streteanu(e in curs de aparitie)
Procedura penala- Udroiu, deocamdata este doar p. generala dar speram sa apara si p. speciala. Fisele sunt ok, dar eu unul prefer cartea.
referitor la recomandarea ta cu privire la deak-succesiuni ! te referi la cele trei volume,nu??