avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate BBQ2

Activitate BBQ2

Răspuns la discuția plangere inselaciune
De la politie mi s-a transmis ca nu se incadreaza fapta la penal si ca urmeaza sa se faca clasarea in civil, iar legat de daune mi s-a transmis ca nu pot cere intrucat nu am incheiat un contract . Ajutor!!!
In luna iulie a acestui an o persoana cunoscuta mi-a propus sa merg cu ea la mare intrucat putem beneficia de un pret bun. Prietenul ei facea rost de cazare prin intermediul unui alt prieten. Imi da numele gresit al prietenului ei (afland asta ulterior) si un numar de cont ca sa transfer banii.II transfer, si beneinteles, a cazut cazarea...rezervarea la hotelul care mi s-a zis nu s-a facut deloc. Eu ii fac plangere penala persoanei care a venit cu propunerea, avand dovada efectuarea platii prin internet banking. Aceasta imi cere sa retrag plangerea si imi propune sa imi dea jumatate din bani punandu-ma sa semnez cum ca nu as mai avea nici o pretentie de la ea, motivand ca doar jumatate a primit si ea la randul ei. Dosarul s-a intors de la parchet la politie? Care este motivul si ce demersuri ar fi de facut in continuare? Ar ajuta o plangere de abuz de incredere sau un denunt penal? Poate trece dosarul pe civil? Exista posibilitatea de a cere daune interese? Multumesc!