Verisoara mea primara pe linie materna a decedat anul trecut. La momentul decesului singurul mostenitor pe linie materna eram doar eu, ca var primar(mamele noastre au fost surori), defuncta neavand nici copii, nici fratii, nici alti veri. Am vrut sa deschid succesiunea, dar am intampinat urmatoarea problema.La notar am fost intrebata de tatal defunctei despre care nu stiam absolut nimic deoarece defuncta nu si-a cunoscut tatal,acesta parasind-o pe mama sa imediat dupa nastere, dar divortand legal 5 ani mai tarziu. Dupa mai multe investigatii am reusit sa aflu cu ajutorul notarului ca tatal defunctei a decedat si el 4 luni mai tarziu,dupa decesul acesteia. Tatal defunctei are un baiat infiat. de Acesta nu a avut nici un fel de cunostinta despre exsistenta defunctei,nu o recunoaste drept sora si a facut o declaratie notariala precum ca ramane strain de succesiunea acesteia. Vreau sa stiu daca in acest caz ,eu ca singura ruda a defunctei pe linie materna mai am vreun drept asupa mostenirii, aceasta constituindu-se dintr-un imobil, pe care, de la decesul defunctei eu il intetin. Tot eu am ingrijit de defuncta,aceasta fiind grav bolnava, deasemenea tot eu am inmormantat-o si am suportat toate cheluielile aferente. Va multumesc anticipat!