avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate torro

Activitate torro

Răspuns la discuția Delegare funcționar public
Un birou este în capitală de județ, altul mai izolat unde se acordă spor de izolare și spor de muncă grea și spor de noapte, ultimul spor este acordat , salariul de încadrare este același
Răspuns la discuția Delegare funcționar public
Angajatorul este același, o directie regională fiscală, doar biroul este altul din altă localitate...
Răspuns la discuția Delegare funcționar public
Da, știam articolul respectiv, mulțumesc.
Totuși revin, se acordă doar unul din cele trei sporuri, deci salariul este păstrat, conform art.88 din Legea 188/1999, chiar este mai mare, alte cheltuieli nu sunt, transport, cazare...
Am căutat în OUG 103/2013 – Salarizarea personalului bugetar în anul 2014 şi alte măsuri privind cheltuielile publice și nu m-am putut lămuri. În anii 2010-2011 se acordau toate cele trei sporuri. Nu cumva art. 88 din Legea 188/1999 se referă la păstrarea salariului de încadrare și sporurile care se aplică în noul loc de muncă trebuie acordate, baza legală pentru așa ceva nu găsesc.
La un ordin de delegare pe o perioadă de 6 luni(cu acordul scris al funcționarului public), la noul loc de muncă există trei sporuri care nu existau la vechiul loc de muncă, este vorba de sporul de noapte, sporul de izolare și sporul de condiții grele, funcționarul delegat va beneficia de aceste sporuri?
În prezent instituția acordă doar sporul de noapte, nu știu de ce și care ar fi baza legală pentru acordare sau neacordare și a celorlalte două sporuri. Dacă mă poate ajuta cineva îi mulțumesc anticipat.