avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate aurel156

Activitate aurel156

Răspuns la discuția am cumparat o masina sechestrata
Mentionez ca masina si toate actele (talon-carte-contract) se afla la mine de ce nu lea oprit la serviciul anmatriculari ca asa se face an cazul unui sechestru dar mi-au dat dosaru anapoi
Răspuns la discuția am cumparat o masina sechestrata
Ok daca masina erea deja sechestrata cum mi-eliberat certificatu fiscal
Am cumparat cu acte in regula o masina sechestrata......... am facut cumparare-vanzare omu mi-a adus fiscalu in regula iam dat banu nimic de banuit, am mers la financiar la mine am luato pe rol am platit impozit pana la sfarsitu anului ok,am mers la anaf am scos adeverinta pe numele meu ca taxa e platita si nerecuperata ok, am mers la rar am facut autenticitatea ok, amplatit taxa de talon si numere ok, acum ajumg la politie inmatriculari si surpriza ami spune ca masina e sechestrata de catre un bej mi-au dat toat actele anapoi talon, carte ,act v-c tot dosaru .eu nu vreau sa al dau pe om an judecata sa ami recuperez banii -vreau masina cum pot sa optin talon ,omu e in italia masina e cumparata de la proprietar nu prin intermediari sau alte prostii cum scot talon pe numele meu??? Am mai intrebat an stanga dreapta toti ami spun sa al dau an judecata sa ami recuperez banii eu vreau masina nu banii ce me fac.......