avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate Gabislav

Activitate Gabislav

Buna ziua,
am o problema cu ApaNova pe care nu reusesc sa o rezolv si anume:
tatal meu este proprietarul unui imobil, mai exact o casa la curte, are act de proprietate atat pe cladire cat si pe teren, curte si casa. Casa este foarte veche are cam 150 ani si la timpul acela probabil ca sa faca economie au racordat la apa casa tatalui meu impreuna cu casa din spate care se afla pe o alta strada insa sunt lipite pe spate. Contoarul si contractul sunt pe numele tatalui meu. Problema este ca cei din spate sunt persoane de etnie roma care locuiesc in 3 camere 20 persoane, ei consuma apa de 700 Lei lunar iar tatal meu trebuie sa insiste luna de luna si sa suporte jigniri pentru a lua banii de apa de la ei.
Am fost la Apa Nova sa discutam aceasta situatie, am solicitat sa desparta consumul sa le puna contor separat si sa le faca contract pe numele lor si Apa Nova nu vrea.
Ce putem face in aceasta situatie?
Nu inteleg, pana la urma tatal meu este proprietar si cred ca daca vrea poate sa renunte la contractul cu Apa Nova si sa scoata si toate tevile de pe proprietatea lui si sa-si faca put.
Va rog frumos sa-mi dati un sfat, vreau sa fac o petitie scrisa catre Apa Nova insa nu stiu de ce articole din lege ma pot folosi, pot sa ma folosesc de dreptul de proprietate?
Multumesc!