Pai agentul constatator este obligat sa imi aduca la cunostinta dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Nu numai ca nu mi-a adus la cunostinta, nici nu mi-a permis sa fac asta...
Deci drumul era peticit, probabil a fost o lucrare iar firma a lasat indicatoarele acolo pentru ca repet, nu era nici un fel de masina,muncitor sau oricealtceva pe carosabil...Nu stiu cat m-ar ajuta asta dar am vrut sa stiti.
Pentru a face contestatie trebuie sa astept PV-ul sa ajunga la posta banuiesc.
Am fost surprins de un radar care era in mers pe un DN cu viteza de 117 km/h, pe motiv ca drumul era in lucru si era limita 50, problema este ca era un indicator cu drum in lucru si limita 50 in spatele meu cam la 1-2 km si atat, pe drum nu lucra nimeni si nu mai erau alte indicatoare.
Vreau sa mentionez ca toate celelalte masini depaseau cu siguranta 50 km/h dar m-au oprit doar pe mine ( am masina inscrisa in Spania).
Mi-a cerut actele si mi-a oprit permisul, mi-a dat amenda si dovada inlocuitoare pentru 15 zile, m-a intrebat daca semnez PV-ul si i-am spus ca vreau sa trec ceva la mentiuni, moment in care agentul s-a intors si mergand mi-a spus ca nu imi scrie nimic la mentiuni daca nu semnez, a intrat in masina si a plecat.
Vreau sa depun contestatie, este normal ce a facut?
Treaba e ca toata povestea s-a intamplat la vreo 200 km de unde judetul unde locuiesc eu.