Buna seara .Am urmatoarea situatie :
Activ
sold casa =534;
sold banca =4083;
sume de incasat -luna iulie ( afisata in august) = 1526
restante lunile precedente = 978
sume platite in avans = 226
Pasiv
Fd rulment 4600
- incasat 4200
- de incasat 400
Sit furnizori 1506
este evident ca nu este echilibrat. unde sa caut greseala ?Multumesc
Buna ziua , detin un PFA cu obiect de activitate principal caen 7022, de curand am obtinut si atestatul de la Consiliul Local pentru calitatea de Administrator de imobile.Am infiintat si o Asociatie de proprietari,
Intrebari :
1. poate PFA sa incheie contract cu Asociatia de Proprietari pentru servicii de Administrare, dupa ce depune la ONRC cerere de mentiuni pentru introducere cod caen 6832 in obiectul de activitate ?
2. Este o modalitate buna/ eficienta de a evita contractele de munca, cu ITM, declaratia 112 si tot ce mai implica un angajat?
buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu contract.
Mentionez ca am un ONG cu obiect principal de activitate sustinerea sportului si culturii. Mai este nevoie de adaugare cod CAEN pentru activitate specifica afther school?
Autorizatii?
Personalul calificat poate fi angajat cu contract de munca sau doar voluntar cu contract de voluntariat? Acesta se inregistraza , unde?
Multumesc