avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2184 soluții astăzi
Forum Activitate ovy14

Activitate ovy14

Buna ziua, daca achizitionez auto second de pe teritoriul Frantei de la persoane fizice doar cu contract de vanzare cumparare si le aduc in Romania spre revanzare dupa reparatie si le vand tot la persoane fizice fara a inmatricula autoturismele, care este varianta cea mai usoara si legala in relatia cu finantele din Romania? o microintreprindere cu 3% ? Cum ramane cu regimul TVA , daca achizitionez de la perosane fizice si revand tot la persoane fizice? Nu am cunostinte in aceasta problema si as dorii sa fiu bine informat pentru a fi legal in relatia cu statul Roman, pe partea cu finantele. Va multumesc frumos! :)
Răspuns la discuția Bun comun dupa casatorie
Va multumesc foarte frumos de raspuns. Se poate sa imi specificati un articol ( o baza legala) in privinta adoptarii acestui regim?
Răspuns la discuția Bun comun dupa casatorie
Sunt deacord cu dvoastra, dar intrebarea era alta, in cazul in care un sot are un teren inainte de casatorie, se casatoreste, ce trebuie facut ca in CF sa apara ambii soti dupa casatorie, adica sa devina acel teren un bun comun ?
Buna ziua, as dorii sa stiu care este procedura legala in cazul in care inainte de casatorie sotia mea, avea un teren si apare ca bun propriu in CF, momentan sa operat in CF doar numele dupa casatorie. Eu ca sot ce trebuie sa fac ca sa aparem in CF ambii ca bun comun? deoarece vrem sa incepem o constructie pe acel teren Inainte de casatorie nu am semnat nici un fel de contract matrimonial ( sau cum se numeste). Si la ce cost se ridica procedura si ce implica ea act/acte implica? Multumesc.