Sunt parte vatamata, alaturi de alti 2 oameni, intr-un proces pentru lovire si alte violente. In luna iunie am fost convins de avocatul inculpatului sa-mi retrag plangerea prealabila. Am facut acest lucru in fata unui notar, primind 3 copii ale declaratiei notariale, din care 2 le-am dat avocatului inculpatului si una am pastrat-o eu insa nu am depus la dosarul cauzei inscrisul care face dovadata retragerii plangerii prealabile. Acum, la ultimul termen, avocatul inculpatului a solicitarea amanarea cauzei in vederea efectuarii unui acord de mediere intre inculpat si mine. Intrebarile mele sunt: 1. obligatia instiintarii instantei de retragerea plangerii prealabile imi revine mie sau avocatului inculpatului? (daca imi revine mie cum pot face asta fara a astepta urmatorul termen) 2. de ce avocatul a cerut efectuarea de demersuri pentru un acord de mediere daca stie sigur ca mi-am retras plangerea prealabila de fata cu el in fata unui notar public? e posibil sa vrea taraganarea procesului pentru ca nu a reusit sa-i convinga pe ceilalti 2 oameni care sunt parti vatamate in proces? Tin sa precizez faptul ca de la retragerea in fata notarului a plangerii prealabile nu m-am mai prezentat la niciun termen, iar informatiile pe care vi le-am redat mai sus le am de pe site-ul judecatoriei. va multumesc anticipat.