deoarece motivul divortului este adulterul comis de sotia mea timp de 10 luni cu seful ei direct unde era angajata { am probe in acest sens: conversatii si inregistrari dar si ea a recunoscut ca e vinovata} si eu personal doresc sa ma reintorc sa traiesc in Romania sa incerc sa obtin custodia comuna dar si domiciliul copiilor la adresa mea. consider ca nu le poate oferi o educatie buna copiilor deoarece ea personal este lipsita total de responsabilitati fata chiar si de copii pe care i-a neglijat sistematic timp de 10 luni de zile. in acest timp mama mea sa ingrijit de copii si eu cand veneam de la servici. mentionez ca are si o plangere penala ptr abandon de familie ptr 2 luni.
Mai mentionez ca avem domiciliul pe teritoriul statului German doar de un an de zile. Pana atunci am convietuit in Romania avind un trai chiar mai bun decat in Germania copiilor nelipsindule nimic.
doresc sa stiu daca se poate stabili domiciliul copiilor in germania fara acordul meu in conditiile in care ea are o casa inchiriara si nu castiga decat 450 Euro pe luna. cheltuielile totale ridicandu-se la aprximativ 650 Euro.
impreuna cu familia am hotarat sa ne stabilim in urma cu un an pe teritoriul statului German. Impreuna avem doi copii minori in varsta de 12 si 9 ani care sunt la scoala din germania. dupa divort doresc sa ma restabilesc in romania deoarece este destul de dificil sa ne continuam viata aici separat.
sotia mea doreste in schimb sa locuiasca in continuare in germania alaturi de concubinul ei care la randul lui este casatorit si are copii.
As dori sa stiu daca pot aduce copiii pe teritoriul statului roman dupa incheierea procesului de divort. sau daca vom avea custodie comuna sotia mea poate locui fara acordul meu pe teritoriul statului german impreuna cu copiii.
ce consecinte sunt daca parasesc germania cu copiii pana la divort fara acordul ei ? deoarece ea nu va dori aducerea copiilor in tara ptr audiere ?