avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate raluk2012

Activitate raluk2012

Din moment ce am ajuns la aceasta decizie, eu cred ca este destul de clar ca am incercat si varianta mai usoara.Ca nu e la indemana nimanui sa faca niste demersuri atat de serioase si importante doar din orgoliu sau ambitie.
Unde ar trbui mai exct sa depun aceste acte? Multumesc.
Nu locuiesc cu ei, fac facultatea in alt oras
A fost o decizie luata in urma unor discutii inofensive.Parintii mei sunt sanatosi, si au venituri mai mult decat modeste.Sunt doar niste neintelegeri. Eu am nevoie numai anul acesta de acel ajutor, dupa care ma voi putea angaja.Programul greu de la facultate nu imi permite un job full time si de asta am cautat alternative ca sa imi pot termina si facultatea (facultatea este de 4 ani)
Buna. Sunt studenta in anul 3, am 21 de ani si ma confrunt cu o problema destul de des intalnita, din pacate.Parintii mei de 2 luni au refuzat sa ma mai ajute financiar si as vrea sa stiu ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine ajutor din partea lor, pentru ca am vazut pe site, ca sunt obligati sa ma ajute pana la varsta de 26 de ani in cazul in care imi continui studiile.As vrea sa stiu exact care sunt pasii necesari pentru obtinerea ajutorului din partea lor si aici ma refer la acte necesare pentru a rezolva aceasta problema pe cale legala(in instanta).