mama, cand iese copilul de la gradinita este la munca la 150 km distanta de gradinita doamna draga, si cat a avut concediu numai pe la gradinita a stat.....si copii de la gradinita , dupa cum stiti nu ies singuri....trebuie sa mearga cineva sa ii ia, respectiv bunica paterna, ca asa au primit ordin de la tatal minorului, sa il ia doar ea.....am asteptat sa vina bunica paterna si am chemat organele de politie care m-au sfatuit sa fac ordonanta....am mers la judecatorie...am facut ordonanta,.......politistul spunandu-mi ca nu pot sa iau copilul.....eu repetandu-i ca sunt mama copilului iar acesta mi-a zis ca nu eu l-am inscris la gradinita si ca cine l-a inscris poate sa il ia.........s-a dat termen peste o luna la ordonanta......timp in care am mai incercat sa iau legatura cu copilul....dar la gradinita nu l-au mai dus....cu pretexte ca minorul ar fi racit....iar cand mergeam la poarta, la domiciliul bunicilor, se faceau ca nu sunt acasa....
ordonanta presedintiala este deja facuta in intampinarea la intampinarea sa si inca nu s-a dat nici un termen... ceva mai rapid de atat nu exista?? .....cu minunata bunica cum ramane??....care nu imi permite sa il vad?
ce pot face sa o pot acuza pe bunica paterna a fiului meu minor, in varsta de 3 ani si 5 luni, de sechestrarea copilului meu, avand in vedere ca eu si tatal copilului suntem in divort si el l-a luat si l-a dus la parintii lui in alt oras......eu si el locuind si lucrand in capitala, iar acesta a dat ordin mamei lui sa nu ma lase sa imi vad sau sa iau legatura cu copilul in nici un fel.....iar cand am fost la gradinita la care l-a inscris bunica paterna mi-au inchis usile si se ferecasera inauntru ca sa nu pot intra acolo sa il vad.... spunandu-mi ca au primit ordin de la bunica paterna sa nu intru sa imi vad copilul....chiar nu mai stiu ce sa fac imi vreau copilul aproape iar acesti oameni ma tin la distanta de el....Am facut plangeri peste tot si nimeni nu ma ia in seama..... La DGASPC de judet primaria din Localitatea unde este copilul la politia bucuresti si cea din localitatea unde este copilul......absolut nimeni nu ma baga in seama.....