avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate IoanK

Activitate IoanK

Răspuns la discuția Inmatriculare
Nu sunt numere provizorii, sunt numerele fostului proprietar din Italia. Nu am adus masina cu numere pentru export (de carton cum zic ei), am cumparat masina aici in Romania, cu numerele masinii. Teoretic nu vad nici o problema atata timp cat nu a facut nimeni radierea masinii in Italia, dar eu sunt Stan patitul, daca ceva poate merge prost, va merge. :)
Răspuns la discuția Inmatriculare
Multumesc pentru raspunsul rapid. Dar numerele actuale de Italia pot fi folosite momentan pentru circulatie pana le predau la inmatriculare?
Discuție Inmatriculare
Buna ziua, multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si in instanta, nu o sa dau nume. Am cateva intrebari.

1. Dupa ce am castigat in instanta dreptul de a-mi recupera banii pe taxa de poluare platita in 2008 pt. un autoturism, am primit in decembrie 2015 prima transa de bani si atat. De la impozite nu-mi raspunde nimeni la mail. Ce pot face in acest caz?

2. In noiembrie 2016 am achizitionat o alta masina pt. care am asteptat pana acum cu inmatricularea, ca sa nu mai platesc timbrul de mediu si sa se mai micsoreze coada de asteptare.
a. la inmatriculare vor fi probleme cu certificatul de autenticitate de la RAR? pe acest certificat scrie ca e valalabil 60 zile dar sunt voci care spun ca nimeni nu se uita la acel certificate. Dar daca se uita? :)
b. intre timp nu mai cu ce circula, va intreb daca totusi pot circula cu masina achizitionata in noiembrie 2016, cu numere de Italia. Teoretic nu vad o problema, numerele at trebuie sa fie valabile atata timp cat nu am inceput procedeul de inmatriculare.

Multumesc