Eu am fost mai "curajos" ca dvs si cu precautiile de rigoare am mers mai departe. Pe scurt povestea s-a desfasurat asa. Dupa completarea formularului am primit o confirmare si mi s-a spus sa astept ca vor lua legatura cu mine. Lucrul s-a intimplat destul de rapid (citeva zile) cind am fost contactat telefonic si m-au informat ca mi s-a virat in cont suma de cca.1500 euro pe care trebuia sa o transmit mai departe dar exclusiv prin transfer Wester Union/Money Gram la o persoana privata. Mi se spunea cit sa opresc comisionul de 5% si costurile bancare cu dovezile de la banca. M-am gindit mult, am analizat si in cele din urma am executat instructiunile. Suma provenea de la o persoana privata cu nume german si trebuia transmisa la o persoana privata ......si acum vine surpriza .....din Kiev cu nume ucrainian. Am gindit ca nu am ce sa pierd decit citeva minute la banca si ghiseul MoneyGram. Totul a mers ok si am transmis la "firma" dovezile scanate ale executarii ordinului primit. Ziua urmatoare am fost anuntat ca a fost transferata o suma ceva asemanatoare si mi se dadeau alte instructiuni tot spre Ucraina dar alt oras si persoana. Aproape in acelasi timp cred ca la vreo 5 minute de la primirea mesajului de la PA Consulting am primit un telefon de laofiterul meu bancar sa vin pina la el sa discutam o problema. Fiind chiar la parterul blocului m-am prezentat si am fost informat ca ei (banca) au fost informati din Germania ca operatiunea de ieri a fost o frauda. Le-am pus la dispozitie documentele mele de "angajare" si instructiunile primite. Eram oarecum panicat dar totusi am gindit ca nu am facut ceva ilegal. Banca a transmis mai departe documentele si mi-au spus sa stau linistit ca nu am probleme din punctul lor de vedere. Fiind totusi excitat de intimplare am zis sa ma duc la o sectie de politie sa ii informez de cele intimplate. M-au ascultat dar au spus ca nu este problema lor, ca banda care un sistem de securitate antifrauda si sa-mi vad de treaba. Cam asta a fost acum vreo 2-3 luni. De atunci nu am mai fost cautat de banca. In schimb firma care imi virase cea de a 2-a suma in cont a insistat sa verific contul ca ei au transmis banii. Banii nu intrasera in cont si le-am spus " ca nu imi place acest job si sa nu se mai tina de prostii ieftien ca politia este pe urmele lor". De atunci nu m-a mai deranjat nimeni.