avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Activitate sebastian2013

Activitate sebastian2013

Răspuns la discuția Acuzare tainuire de furt
multumesc pentru raspuns .Da deja a dat toate declaratiile ajutand astfel ancheta dar nu stiu sper sa nu ii dea condamnare cu executare.#-o
Credeti ca ar putea sa ii dea o astfel de pedeapsa din ceea ce v-am relatat?multumesc
Buna seara,
Am o nelamurire cu ce se poate intampla. Este vorba despre fratele meu care in urma cu 4 luni a lucrat pentru un centru de colectare de fier vechi si acum este acuzat de tainuire de furt si este incadrat in art.228 din noul cod penal.
Povestea este urmatoarea: s-a dus cu concubina si fetita lor la locul respectiv, ca paznic pe timp de noapte, iar ziua gestiona centrul.
A inceput munca joi ,patroana spunandu-i ca oricine ar veni cu marfa sa o sune pe ea,iar el asta a si facut.
In ziua urmatoare adica vineri a venit cineva cu marfa, mai exact CUPRU, dar fratele meu nu a vrut sa cumpere, stiind din ce sursa provine acesta si a sunat-o pe patroana, aceasta spunandu-i sa cantareasca marfa si sa ii dea la om banii ca stie ea de unde e.
Au fost cateva discutii pe durata catorva zile la rand, in care era adusa aceeasi marfa, iar politia interceptand toate aceste discutii dintre patroana si fratele meu din care reiese ca stia foarte bine si el de unde e aceasta(marfa provenind din cabluri de telefonie)
Pana la urma in rechizitoriu scrie ca patroana l-a inlesnit pe fratele meu sa cumpere.
Deci intrebarea mea e daca il poate condamna pentru asta la inchisoare cu executare ?
Multumesc anticipat. O seara placuta

Interventie moderator: Editare text. Pentru ca informatiile expuse de dvs.sa poata fi intelese usor, va rog sa incepeti fraza cu litera de tipar si sa o incheiati cu semnul de punctuatie aferent. Multumesc pentru intelegere