Multumesc pentru raspuns si amabilitatea dvs.Dar ati putea va rog sa imi spuneti mai detaliat urmatorele demersuri ce ar trebui facute? O zi frumoasa!!! Multumesc!!!
As dori va rog un sfat....Mama mea a fost internata decurand in spital pentru o operatie de cataracta.Doamna doctor a dat gres deoarece ea este operata si la inima si ia un medicament pentru sange.Ia facut anestezia si a spus ca trebuie doar sa ii extraga un cheag de sange care l-a facut spunand ca de cataracta nu o poate opera pentru ca numai va vedea oricum cu acel ochi.A doua zi, cand i-a luat pansamentul s-a vazut desfigurata la fata.La intrebarea "De ce?" i s-a raspuns ca nu poate sa o faca mai frumoasa decat e.Si de cataracta nu o poate opera fara a i se mai da si alte explicati.A spus ca sambata poate pleca acasa si sa sa vina dupa doua saptamani la control si atunci i se va da biletul de iesire din spital...Intrebarea mea este: E corect ce a facut sau era obligata sa ne dea iesirea acum nu peste doua saptamani...Va rog sa ma indrumati ce as putea sa fac incontinuare! Va multumesc!!!