Buna ziua, incep pentru prima data sa scriu pe acest forum deoarece m-am lovit de o problema care pe mine ma depaseste, dar stiu ca mi s-a facut o nedreptate. Pe scurt, cazul ar fi urmatorul:
" Am un imprumut (ipotecar), la Banca "x". Prin contract sunt oblicat sa am asigurare. Am incheiat un contract cu o alta firma de asigurari decat cea mentionata de banca, cu posibiitate plata in 2 rate, am platit prima rata dupa care la termen am platit si cea de a 2 rata. Ulterior am dus chitantele la banca. La plata fiecarei rate la Banca, imi ramaneau in cont o anumita suma de bani. (mai mica sau mai mare). Dupa 3 luni, cand am fost de am depus banii pentru rata, mi s-a cerut sa platesc mai mult ca de obicei. Fiind nelamurit, am intrebat DE CE? Raspunsul venit din partea bancii "x" a fost ca figuram cu o alta asigurare facuta de banca direct, FARA STIREA SI ACCEPTUL MEU, la o alta firma. Ei nu mi-au luat in calcul cele 2 chitante care aratau plata asigurarii la firma cu care aveam deja contract incheiat. Am dus o alta copie conforma cu originalul pentru a demonstra ca am asigurare platita.Cand le-am cerut explicatii mi s-a spus ca am fost instiintat, lucru care CERT NU ESTE ADEVARAT. Suma nu este mare, dar fapta in sine mi se pare INSELACIUNE si ma simt pagubit, pentru ca am platit 2 poilite de asigurare in aceeasi perioada pentru acelasi lucru. Rog daca se poate sa ma ajute cineva ce sa fac, sa nu las aceasta fapta neplatita si sa se faca dreptate, deoarece, oricand se pot lua masuri in numele meu si nu este ceva NORMAL SI CORECT! Ar trebui sa spunem STOP la inselaciune!