Multumesc frumos pentru raspunsuri. Din cate stiu eu fam Popescu a platit pentru tot anul 2014 impozitul aferent locului de parcare. Fam Popescu a depus contestatie la ADP pe cazul lor, noi am depus contestatie pentru atribuire incorecta (nu s-au respectat numerele de ordine ale dosarelor).
Ce ma intereseaza cel mai mult este daca presedintele a actionat corect desemnand in numele A.P. o persoana (adica pe dansul) in vederea atribuirii locului de parcare. In cazul in care dansul a procedat corect va trebui sa ne resemnam, in cazul in care NU a procedat corect ce am putea face, unde am putea contesta? Multumesc!
Buna ziua,
Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc pentru a putea sa-si renoveze apartamentul, facand cerere catre administratie/presedentie pentru a fi scosi de la intretinere pe o perioada X. Intre timp, presedintele asociatiei de proprietari a facut sesizare la Biroul parcari cum ca aceasta familie nu mai locuieste in bloc si a propus in numele asociatiei de proprietari chiar dansului sa-i fie atribuit locul de parcare al familiei Popescu. ADP-ul s-a conformat si i-a atribuit locul de parcare presedintelui. Acum s-au depus contestii la ADP si de catre familia Popescu careia i s-a luat locul fara notificare prealabila, si de catre noi care aveam numar de inregistrare dosar mai vechi. Replica ADPului a fost ca a luat in considerare decizia Asociatiei de Proprietari.
Intrebarea mea este daca presedintele a actionat corect, in special propunandu-se singur, neconvocand comitetul sau tabelul cu nominalizarile pentru locurile de parcare, neanuntand pe nimeni din cadrul asociatiei de proprietari. Va multumesc pentru intelegere!