As dori sa stiu,in cazul in care intreprinderea individuala pe care o administrez este pe pierdere,mai pot obtine acel stimulent de insertie,imediat dupa nastere?multumesc.
In toata aceasta perioada,au fost luni in care firma nu a iesit pe profit deci nu am avut lunar salariul minim pe economie....tin sa mentionez ca nu platesc cartea de munca deoarece venitul fiind minim,uneori inexistent nu a am fost obligata sa platesc cartea de munca.in cazul in care firma e pe non profit voi mai obtine acest stimulent de insertie.neavand salariu minim pe economie lunar,nu voi lua indemnizatia de crestere a copilului,insa pot lua macar acest stimulent de insertie?multumesc.
Trebuie neaparat sa suspend activitatea.eu sunt titularul intreprinderii individuale,dar i am facut sotului o procura,el preluand in acest moment rolul de administrator.nu dorim suspendarea activitatii,deoarece este singurul venit al familiei.dupa nasterea copilului nu se poate ocupa in continuare sotul de mica afacere si eu sa iau acel stimulent de insertie in cei 2 ani?multumesc.
Buna ziua.Sunt insarcinata si detin o intreprindere individuala.Acum sotul meu pe baza unei procuri se ocupa de firma,practic e administrator in locul meu,deoarece eu din motive medicale,stau doar in pat de la inceputul sarcinii.Pentru a obtine acest stimulent de insertie in valoare de 500 lei,dupa nasterea copilului,ca trebui sa radiez firma.In tot acest timp,pana dupa nastere firma trebuie sa fie pe profit sau pe nonprofit?