avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate CristianAng

Activitate CristianAng

Am alergat azi toata ziua intre Sectia de accidente usoare, Udriste si spital. Pana la urma se va deschide dosar care o sa mearga la Parchet. Vedem ce se intampla.
Buna ziua,

Aseara am avut un eveniment neplacut, nu m-am asigurat la iesirea de pe o strada si nu am vazut la timp un autovehicul care circula cu viteaza. Autovehiculul respectiv a lovit si o masina parcata pe marginea drumului. Am incercat sa chem politia dar nu au vrut sa vina la locul accidentului pentru ca nu erau victime. Dupa aproximativ o ora in care mi s-a explicat cati bani a baga in tunningul masinii si cum asigurarea nu va despagubi decat cu piese originale, pe sofer a incepu sa il doara piciorul. A chema politia care a venit de data asta impreuna cu un echipaj Smurd. Dupa ce ni s-au luat datele soferul a fost examinat de medicii SMURD dar a refuzat deplasarea la spital. Urmeaza sa ne intalnim azi toti 3 la accidente usoare pentru a declara accidentul. Am primit acum un mesaj ca s-a dus pana la urma la spital si urmeaza sa isi faca RMN pentru ca are impresia ca are ruptura de ligamente. Ma simt un pic santajat sa spun sincer. Ce ma puteti sfatuii si la ce sa ma astept?

Multumesc.