Am omis un aspect pe care nu il inteleg,,, desi am fost agresat de ambii (fratele meu si concubina acestuia) politia a scoso de sub urmarirea penala pe cea din urma. Nu inteleg cum este posibil asa ceva din moment ce eu in plangerea formulata am aratat clar ca aceasta ma lovit,ma muscat si mia rupt degetul
Am facut plangere penala in care am cerut si daune dar la momentul respectiv nu stiam ca voi ramane infirm deoarece degetul respectiv inca nu era vindecat(era inca in gips). cum fac aceasta cerere de confirmare a infirmitatii si unde anume? va multumesc
Buna ziua! Am si eu o problema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. In urma unei altercatii cu fratele meu si concubina acestuia am suferit leziuni si traumatisme printre care si degetul mic de la mana stanga rupt, de la medicul legist am obtinut un certificat medico legal de 30 zile ingrijiri medicale. Problema mea este ca respectivul deget nu il mai pot folosi in urma vindecarii deoarece nu il mai pot controla,,(a ramas drept si nu il mai pot indoi).Intrebarea mea este ce pot face in acest caz deoarece consider ca am ramas infirm de acel deget?