DinuX a scris:
Deci ati semnat deja un angajament de plata? Atunci va trebui sa va tineti de el... Aveati posibilitatea sa nu platiti dar ati ales varianta sa platiti. Atunci de ce mai intrebati pe forumuri?
Ce vreti sa mai contestati daca ati recunoscut si ati repus in termen o datorie prescrisa?
Am semnat un angajament de plata pentru ca eram in criza de timp si urma sa mi se blocheze conturile. Nu imi permiteam sa mi se intample asta. Pe de alta parte, am cautat raspunsuri la Directia Taxe si Impozite dar toata lumea dadea din umeri, directorul nu era niciodata in sediu cand voiam sa merg in audienta. Jobul nu imi permitea sa stau toata ziua la ghiseele institutiei in speranta ca ma va lamuri cineva. Am intrebat apoi pe acest forum si m-am dus cu contestatia. Nici macar atunci directorul nu a vrut sa ma primeasca. Urmeaza sa primesc raspunsul. Daca voi fi nevoita sa platesc toata suma, asta este, ghinion. Inseamna ca am intrebat pe forum prea tarziu. Daca mi se vor calcula doar ultimii 5 ani, e foarte bine. DAR DACA ALTE PERSOANE VOR CITI DISCUTIA PE ACEST SUBIECT SI LE VA FI DE AJUTOR SI VOR STI CE AU DE FACUT, ATUNCI E MINUNAT!
De intrebat pe forumuri am sa intreb ori de cate ori voi dori sa ma lamuresc in anumite situatii cerand sfaturi de la oameni care ar putea sa ma lamureasca. Numai bine!