Buna ziua,
Ma numesc Stasescu Victor, sunt din Brasov si am o mare nedumerire vizavi de plata la intretinere la asociatia de proprietaricare, o platesc de 14 ani fara a beneficie de anumite servicii din partea celor de la asociatie , pe scurt am sa va relatez despre ce este vorba in speranta ca ma veti ajuta sa intru in legalitate, deoarece cei de la asociatie nu au nici un interes s-o faca. Din anul 2001 m-am separat de asociatia de proprietari cu toate utilitatiile ,mai putin de femeia de servici si lumina de pe scara ,aceste doua utilitati trebuie sa le platesc la asociatia de proprietari, in rest gazul,apa, gunoiul le platesc personal la furnizorii respective deoarece am contracte separate cu fiecare furnizor. In apartamentul respectiv locuim doua persoane fapt pentru care la intretinere suntem trecuti doua persoane si platim la fel ca ceilalti proprietari salariile celor care lucreaza la asociatie ca si cum pentru apartamentul meu ar calcula toate utilitatile.In nenumarate rinduri am cerut sa platesc cota parte din ceea ce mi se calculeaza respectiv (femeia de servici si lumina de pe scara)sau sa fiu trecut doar o persoana dar mi s-a raspuns de fiecare data ca nu se poate pentru ca nu poate modifica programul la calculator,ca nu exista baza legala ,etc. .Intebarea mea este daca se poate , cum se poate aplica, sau ce alta solutie exista.Va multumesc anticipat cu multa stima Stasescu Victor.