Multumesc mult, pentru raspunsuri .
si poate ca nu sunt eu bine informata sau poate asa e procedura legala ,sa se mute un dosar de divort, de la o un oras la celalalt si apoi in capitala, sa se decida care dintre judecatorii este competent sa solutioneze un caz de divort , noua luni de zile .
adica cum nu ma apar cum trebuie ? cind eu am asteptat 5 luni ancheta sociala , si nu a venit nimeni , nu imi e frica de nimic , copilul meu merge la scoala , avem un contract de inchiriere am un contract de munca , totul e bine , problema e ca avocatii fiecare are alta cale de rezolvare , unii mai usoara si sigura si altii mai anevoiasa , ptr ca mie cine mi-a zis ca se va face comisia rugatorie pentru martorii mei , are o functie de avocat .
au fost doi ani in care eu am incercat sa repar ceva in relatia asta , cu toate ca nu am avut nici o vina in tot ce sa intimplat , dar totul a fost in zadar , in cererea de divort am scris tot ce sa intimplat , mi sa spus sa astep acasa o ancheta sociala , am asteptat, nu avenit nimeni , am angajat alt avocat care mi-a spus ca nici vorba de ancheta, a fost doua termene de judecata , la care piritul nu sa prezentat , mi sa zis ca trebuie sa astept un alt termen de judecata .Martorii mei trebuie audiati intr-un alt oras , s-au v-or fi audiati prin comisia rugatorie in orasul meu ,bineinteles daca se aproba cererea in instanta . si se pare ca va mai tine inca ceva ani buni , iar eu si copilul meu asteptam o suntinta civila de divort , iar piritul sta linistit si nu are nici un stres , deci unde e dreptatea ?
au fost doua infatisari in care sotul meu nu sa prezentat , mai trebuie sa urmeze inca cite sa se inteleaga ca pe el nu il mai intereseaza nimic . sau ce mai trebuie sa astept ?
IN PRIMUL RIND MULTUMESC PENTRU RASPUNS , da am tinut legatura cu avocata din orasul sotului meu , mi-a zis ca ma contacteaza la urmatoarea infatisare , care a fi cind va fi ,. intrebarea mea este , daca sotul meu nu este interesat nici macar sa spuna ca este deacord , desi se stie dintr-o solicitare a primariei , de ce nu se poate solutiona si de ce dureaza asa mult ? copilul meu are nevoie de acte, de asigurari medicale de alocatia care e dreptul ei , cit o sa mai poata sa ne tina in tensiune un , om care nu a fost capabil sa intretina o familie ?
buna seara numele meu este Bodnar Florina locuiesc in Cipru cu fetita mea . in februarie 2014 am depus actele de divort prin avocata mea din orasul in care am locuit in Ro. timp de citeva luni nu sa intimplat nimic , dosarul da mutat in orasul in care locuieste sotul meu , de acolo sa declinat la Bucuresti , acolo sa decis ca totusi sa solutioneze cazul , orasul in care locuieste sotul meu . Am platit o alta avocata si in orasul sotului meu , nici acum nu se intimpla nimic , mentionez ca divortul este excesiv din vina sotului , astep de aproape un an si nu se intimpla nimic . vreau sa spun ca sotul meu se foloseste si acum de alocatia copilului . Deoarece nu am sentinta civila de divort nu pot sa-i fac actele de sedere fetitei mele ,nu pot sa-i mut alocatia aici , nu pot face nimic pentru copilul meu , sunt o mama singura care imi cresc copilul asa cum pot , am cheluit cu toate actete traduse apostulate si legalizate plus imputerniciri aproape 2000 de euro ,sunt la capatul puterilor , chiar nu ma poate ajuta nimeni ? chiar nu stiu unde sa mai apelez , multumesc