Totul s a desfasurat la sectia de politie. Nu a fost vreun proces ceva. Pur si simplu am dat o declaratie si atat. Si acum dupa 5 ani m -am trezit cu instiintarea
Nu inteleg de ce dupa 5 ani primesc aceasta instiintare. Credeam ca este vorba de o clasare a cazului din moment ce nu m-a mai intrebat nimeni nimic. Acum nici nu mai stiu exact ce sa le spun daca e vrb de audiere etc tinand cont ca a trecut atata timp
astazi pe usa apartamentului am gasit o citatie care suna astfel: in conf cu art 260 si 261 din cod de proc penala va instiintam ca la data de .... am procedat la afisarea prezentei ,nefiind indepliinite cond de inmanare a citatiei, in cauza ce formeaza ob dosarului.../2009,serv investigare fraude.
va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 1 zi de la afisarea prezentei dar nu mai mult de 5 zile,pentru inmanarea citatiei. In cazul in care fara motive temeinince nu va prezentati pentru comunicarea citatiei in termen de 5 zile se va considera comunicata la implinirea acestui termen.
mentionez ca am fost ca si invinuit cred in acest process si am scris o declaratie in care am explicat un dosar de la banca al unui client care se pare ca era fraudulos.
eu neavand cum sa I accord creditul etc si nici macar nu a luat nici un produs de la noi din banca.
ce am primit acum e o instiintare.din 2009 nu mi-a mai spus nimeni nimic,nu am mai fost cautata in nici un fel si deranjata cu nimic.
ce poate fi? poate fi inchiderea procesului >?dar de ce imi trimit citatie?va rog sa imi raspundeti.multumesc