avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate ciprian_ods

Activitate ciprian_ods

Am un baiat de 6 ani in custodie comuna cu fosta sotie, acum eu am plecat in strainatate si ea imi cere bani mai multi.Am fost de acord chiar sa ii acord mai mult decat triplu decat s-a constituit la divort. Eu nu am un salariu fix aici lucrez ca self employed si nu platesc inca taxe decat la final de an fiscal adica la anu in aprilie, deci nu pot stii cat o sa am de platit taxe. eu i-am oferit zic eu ceva de bun simt dar ea vrea mai mult si in schimb nu vrea sa ofere nimic , adica sa imi lase copilul aici in vacanta sau la parintii mei, in schimb jumate din timp copilul e pe la mama ei. Cu actuala mea partenera copilul cere sa vb la tel pt ca a indragit-o foarte tare si ea refuza sa il lase pe copil sa vb cu ea, deci ea nu face decat sa ceara bani mai multi. As vrea sa stiu si daca as putea chiar sa obtin eu custodia pt ca ea nu poate sa ii ofere prea multe , nu face decat sa traiasca pe spatele bunicilor ei, mamei eu , acum al meu, de la toti primeste bani si nu ii ajung, lucreaza si ea dar nu prea pune osul cum se zice. Multumesc!