Deci individul raspunde penal ? Parerea mea este ca aceeasta este o inselaciune deci fapta penala.... dar multi avocati mi-au spus ca fiind vorba de bani pot ataca doar pe parte civila
stiu aveti dreptate , eu nu am stiut ca el a luat acei bani . Individul l-a convins mintindul sa semneze acel contract. Pot face plangere penala? Crede-ti ca pot rezolva ceva? Colegul sau de facultate a spus ca daca va fi chemat la politie va face demersurile pentru a primi si banii de pe contractul notarial
Am un baiat de 19 ani , iar un coleg de facultate l'a pus sa aduca de acasa suma de 2000 euro pentru a face mai multi banii, spunandu-i ca cumpara niste jocuri le vinde apoi ii va da mai multi bani inapoi in aceeasi zi. Mai mult l-a pus sa semneze un contract la notar ca si cum baiatul meu ar fi imprumutat suma de 600 de euro de la individ fiind prezent si un martor prieten al colegului de facultate. Va rog sa imi spuneti ce pot face , plangere penala?, am inteles ca imprumutul de bani se poate rezolva doar pe parte civila, dar copilul meu a fost mintit in totalitate .Mentionez ca individul a trimis si cateva mesaje de pe numarul baiatului meu . Va rog sa ma ajutati